La primera botiga de Comercial Electrònica Horta va ser fundada per Joaquim Grau al nº 2 de la Baixada de la Plana a l’any 1964 amb el nom de Tele-Horta. Va ser la primera botiga d’electrodomèstics al barri d’Horta. Més tard, a l’any 1977 es va traslladar a un local situat al número 3 del mateix carrer amb una superfície de més de 100 metres quadrats dedicats a l’exposició i venda d’equips d’imatge i so i d’electrodomèstics.

 

Actualment dirigeix l’empresa el seu fill Jordi, que va començar a col·laborar-hi en 1993, i que el 1998 va incorporar la distribució d’ordinadors al negoci sota l’ensenya BEEP, cadena líder en franquícies d’informàtica.

 

En l’any 2006, Comercial Electrònica Horta, va unir forces amb ACTIVA SHOPS, S.A., plataforma del GRUP ACTIVA, empresa líder de la distribució d’electrodomèstics amb més de 20 anys d’experiència en el sector, per entrar en l’era digital formant part de les més de 400 botigues Activa, 350 botigues DECORactiva, i 45 Connecta, amb una xarxa de magatzems logístics que donen cobertura a botigues d’electrodomèstics a tota la península i les Illes Balears.

 

Mentrestant, des de l’any 2000, forma part de l’associació de comerciants, Federació de Comerç COR D’HORTA I MERCAT, per fomentar el progrés del comerç de proximitat i per participar en totes les promocions, activitats i serveis que generin noves expectatives i il·lusions a tots els veïns i clients del barri.

 

Finalment, el 2013, Comercial Electrònica Horta ha creat la seva nova tenda on line HORTACLIC per apropar totes les seves ofertes a la teva llar.

Feu una visita guiada per la nostra botiga gràcies a la nostra galeria
Galeria